Danseal er nu et Chesterton Certified Seal Repair Center

Danseal er nu et Chesterton Certified Seal Repair Center

Danseal A/S har gennem mange år renoveret mekaniske akseltætninger på eget værksted, både egne brands og andre brands.

Vi har i 2017/2018 totalrenoveret og ombygget vores værksted for renovering af mekaniske akseltætninger, så det opfylder Chestertons krav til et certificeret værksted.

Dette indebærer at renoveringsprocessen og flowet gennem værkstedet er standardiseret samtidig med, at tætningerne testes for henholdsvis tryk eller vakuum inden de forlader værkstedet.

Formålet med denne certificering er, at øge kvaliteten og ensarte arbejdsgangen men også for, at kunne reducere prisen for en renovering af en given tætning.

Vi kan nu tilbyde renovering af mekaniske akseltætninger i meget høj kvalitet af Chesterton akseltætninger samt andre fabrikater.

Der arbejdes kontinuerligt med optimering og forbedring af processen, så vi fremover automatisk udarbejder rapporter samt seal failure analysis på indleverede tætninger.

Pr. 5 juni 2018: Danseal A/S is hereby a Chesterton Certified Seal Repair Center and meets the requirements for providing seal repair services in accordance with A. W. Chesterton Company standards for repair