Om Danseal

Om Danseal A/S – Firmaprofil

Danseal A/S er en handelsvirksomhed, der siden 1974 har serviceret hele Danmarks industri med et meget bredt produktprogram.

Vores kerneområder er salg af mekaniske akseltætninger, pumpe/ventil/plade- & flangepakninger, hydraulik og pneumatik pakninger, centrifugal & positive pumper, laserudstyr, koblinger og tekniske produkter. Vi tilbyder desuden renovering af pumper og hydraulikcylindrer på eget værksted samt montering af mekaniske akseltætninger on site hos kunder.

Vi er en landsdækkende dynamisk organisation bestående af 4 eksterne konsulenter alle med teknisk baggrund samt 4 interne kontor, lager og værkstedsmedarbejdere. Vore vision er at arbejde som kundernes fortrukne samarbejdspartner indenfor vores forretningsområder – fremfor blot at være anset som deres leverandør! Dette er ikke kun en talemåde for os, men bliver praktiseret via en klar organisationsplan, vores tilpasningsevne og fleksibilitet, samt vores konstante fornyelse og udvikling.

Ejerforhold: Danseal A/S ejes af Peter Mortensen
Direktør: Peter Mortensen

Historie

Danseal startede sin historie i 1974 på Skelmosevej i Valby. Grundlæggeren Henning Sterup-Hansen havde en klar vision og masser af gå-på-mod. Det er en historie om en virksomhed med fokus på service, support samt det at skabe værdi for sine kunder – et fokus som Danseal forsat vægter meget højt.

Strategisk intention

Danseal´s vision er at være anerkendt som kundens foretrukne sparringspartner indenfor vores forretningsområder, fremfor blot at være anset som en leverandører!

Politik

  1. At vi løbende forbedrer os og opstiller mål for at reducere miljøpåvirkninger fra vores aktiviteter.
  2. At vi opstiller mål på baggrund af indsamlinger og analysedata om forbrug, ressourcer og spild fra vores aktiviteter.
  3. At vi vurderer og minimerer miljørisikoen ved både vores eget og vores leverandørers arbejde.
  4. Vores medarbejdere tages med på råd en gang årligt om med henblik på forbedring af virksomhedens arbejdsprocedurer samt behovet for kompetenceudvikling.