Politik

Politik

Som førende rådgiver indenfor tætningsteknik i Danmark, er vi i Danseal A/S meget opmærksomme på vores aktiver sammen med vores leverandører A.W. Chesterton, Gore®, Frenzelit Werke, Blackmer & Fixturlaser oa. Vi anbefaler BAT (Best Available Technology).

Ved at anbefale BAT produkter, er vi sikre på at kunderne imødekommer de strengeste krav indenfor miljøområdet. Vi har, som rådgiver, samarbejdspartner og leverandør, fokus på innovative produkter der er på forkant med fremtidige miljø- og energikrav.

Igennem de sidste 25 år har vi arbejdet med emissions- og energireduktioner i industrien, og kan i dag levere tætningsteknik som opfylder disse krav. Vores tætningsteknik har det laveste emissionsniveau og laveste energiforbrug, hvilket kommer miljøet til gode.

Danseal A/S prioriterer:
1. Kunden
2. Danseal A/S
3. Leverandører.

Danseal garanterer en løsning som opfylder kundens krav.

Vores politik indeholder flg. krav:
1. At vi løbende forbedrer os og opstiller mål for at reducere miljøpåvirkninger fra vores aktiviteter.
2. At vi opstiller mål på baggrund af indsamlinger og analysedata om forbrug, ressourcer og spild fra vores aktiviteter.
3. At vi vurderer og minimerer miljørisikoen ved både vores eget og vores leverandørers arbejde.
4. Vores medarbejdere tages med på råd en gang årligt om med henblik på forbedring af virksomhedens arbejdsprocedurer samt behovet for kompetenceudvikling.