TT10-25: Tætningsteknik – Trin 2 avanceret
Teoretisk og Praktisk 2-dags intensivkursus i vedligehold af roterende og stationær udstyr for drift og vedligeholdelsesfolk.
Formålet med kurset er, at give deltagere fra Trin 1 og det tidligere kursus “Tætningsteknik” samt deltagere, der allerede har en god grundlæggende viden, mulighed for at få udbygget deres viden indenfor roterende og stationært udstyr. Trin 2 er en teoretisk og praktisk uddannelse, vor der fokuseres på avanceret teknik indenfor dobbelt, split, slurry og gas seals, vigtige designparametre og barrierevæskesystemer samt beregninger af stationært udstyr.
Uddannelsen tilstræbes at være så produktneutralt som muligt.
Kursus indhold:
- Introduktion
- Roterende udstyr: Mekaniske akseltætninger til pumper, omrørerer o.a. herunder: avanceret principper incl barrierevæskesystemer. Hands-on øvelser i værkstedet, hvor alle prøver at montere split seals samt dobbelt seals med barrierevæskesystem.
- Centrifugalpumper, hvad er vigtigt når nye pumper skal vælges?
- Anordninger til fjernelse af urenheder fra den mekaniske akseltætning til sikring af lang MTBF.
- Lasersystemer for opretning af roterende og stationært udstyr. Hands-on øvelser i værkstedet hvor alle får mulighed for at lave en opretning og få fortrolighed med det.
- Stationært udstyr: flanger, dæksler og varmevækslere herunder: valg af materiale, beregning af tilspænding via programet “Novadisc” Live-Loading (som er det eneste garanteret system til afhjælpning af termiske svingninger), monteringsøvelser i værkstedet (incl LL). HUSK smartphone eller laptop til beregningsdelen!.
- Pakningssystemer for ventiler samt roterende udstyr, herunder: opbygning, fordele/ulemper, praktisk håndtering, montage samt systemer med garanteret succes.
- Opgradering af hydrauliske cylindre, pressere mm.
- Der laves praktiske hands-on øvelser i de fleste produktgrupper for bedre forståelse.
Kurset ledes af Danseals eget personale, som alle har en håndværks- og/eller vedligeholdelsesmæssig baggrund. Vi arbejder tæt sammen med dansk industri med henblik på konstant udvikling.
Pris: 6.500 Kr./deltager. Prisen inkluderer kursusmateriale, hotel og forplejning